SR ME

Često postavljena pitanja (FAQ)

Funkcionisanje servisa

Kako da platim izvšene usluge

Korisnik usluge može plaćati na sledeći način:

Kako da proverim status uređaja na servisu?

Nema potrebe da zovete telefonom.

Svim korisnicima nudimo mogućnost uvida u našu bazu podataka putem našeg portala, na kojoj su vam dostupne ažurne informacije dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
Preko ove stranice možete i direktno komunicirati sa tehničarima putem odgovora na tiket ili putem live chat aplikacije (sa leve strane ekrana na sredini stranice).

Svi korisnici se obaveštavaju putem SMS-a i emaila o toku servisa, na broj mobilnog telefona/email adresu koji je korisnik dao prilikom predaje uređaja na servis.
Putem SMS-a korisnik dobija informaciju da je uređaj primljen u servis, sa brojem tiketa, informaciju da je završena dijagnostika uređaja i po završenoj popravci. Za detaljnije informacije neophodno je da korisnik poseti naš portal.

Koja je dokumentacija neophodna prilikom prijave uređaja na servis?

Prilikom dostave uređaja na servis neophodno je da nam dostavite sledeću dokumentaciju:

Kome mogu da se zalim ukoliko nisam zadovoljan radom servisa?

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom u servisu ili imate neku drugu primedbu, molimo vas da popunite formular na našoj web stranici briga o korisnicima. Svaka primljena žalba će biti pročitana, razmotrena i na svaku žalbu ćemo odgovoriti u toku istog radnog dana.
Molimo vas da žalbe ne upućujete telefonom, jer tim putem neće doći do ljudi zaduženih za rešavanje žalbe, na osnovu ranijih analiza utvrdili smo da često u telefonskom razgovoru dođe do određenih krivo shvaćenih fraza ili celih rečenica, pa iz tog praktičnog razloga više volimo da sa korisnikom ostvarimo pisanu komunikaciju, a sve u cilju da poboljšamo kvalitet usluga prema klijentima.

Kupio sam nov uređaj, želim zamenu

U slučaju da je uređaj nov, korisnik svoja zakonska prava ostvaruje u maloprodaji gde je uredjaj kupljen, a sve u zakonskim okvirima koje nalaže Zakon o zaštiti potrošača.

Pod “ novim uređajem“ se podrazumeva šest meseci od dana kupovine, kako je zakonski određeno.

Više detalja o Zakonu o zaštiti potrošača možete naći na sledećim web adresama:

Na koji način mogu da preuzmem uređaj sa servisa?

U servisu imamo pravilo da uređaj sa servisa vraćamo na isti način kako je i dostavljen u servis. To u praksi znači da ako ste ga lično doneli, da očekujemo i da lično dođete po isti, dok u slučaju da ste ga poslali kurirskom službom, istom ćemo i vratiti vaš uređaj.
U slučaju da želite da promenite način isporuke uređaja, molimo vas da odgovorite na naši tiket koji je vezan za vaš uređaj i date nam jasne instrukcije na koji način želite da vam vratimo uređaj.
Svi korisnici se obaveštavaju putem SMS-a i emaila o završenom servisu, na broj mobilnog telefona/email adresu koji je korisnik dao prilikom predaje uređaja na servis.

Radno vreme korisničkog centra

Radno vreme korisničkog centra:

Radno vreme servisa

Radno vreme servisa :

 

Uređaj je bio više puta na servisu, želim da dobijem novi uređaj

Ovlašćen servis nije u mogućnosti da vrši  zamenu uređaja u garantnom roku u periodu dok traje garancija.

Sam servis kao servis se bavi isključivo popravkom uređaja u garantnom roku. U slučaju da uređaj nije moguće popraviti, servis po odobrenju dobijenog od proizvođaca uređaja izadaje Potvrdu o zameni uređaja, na osnovu koje korisnik ostvaruje svoja prava na prodajnom mestu gde je uređaj kupljen.

Više detalja o Zakonu o zaštiti potrošača možete naći na sledećim web adresama:

Želeo bih da popričam sa tehničarem koji popravlja moj uređaj?

Zbog operativne efikasnosti servisera kao i smanjenja vremena trajanja servisa, odlučili smo da ne objavljujemo direktne brojeve telefona tehničara. Svim korisnicima je na raspolaganju telefon za kontakt sa servisom preko telefonske centrale: 011 40 30 100.

Takođe, razgovor dežurnim tehničarem možete ostvariti i preko live chat-a koji si nalazi sa leve strane ekrana na sredini svake naše web stranice.

Želeo bih da pošaljem uređaj na servis ali nisam u mogućnosti da donesem uređaj lično u servis.

Nepo System nudi uslugu preuzimanje i dostavu uređaja na servis sa vaše lokacije.
Sve što je potrebno je da popunite formular na našoj web stranici kurirske službe i kurirska služba će doći da preuzme uređaj u najkraćem mogućem roku, maksimalno jedan radni dan.
Za uređaje koji su u garantnom roku, ova usluga se naplaćuje 600,00 RSD, dok je za uređaje u vangarantnom roku usluga besplatna u slučaju popravke koja prelazi 1.500,00 RSD. Cena dijagnostike kvara u vangaratnom roku je 1.500,00 RSD.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na: recovery@nepo.rs

Funkcionisanje servisa

Žalbe/primedbe korisnika

Produžena garancija

Spašavanje podataka (data recovery)


 • Dell
 • Acer
 • SAMSUNG
 • HP
 • Toshiba
 • Epson
 • Kyocera
 • Lexmark
 • Sharp
 • Colorovo
 • Gigabyte
 • MSI
 • Kingston
 • Cooler Master