Poštovani,

Dolaskom na ovu stranicu iskazali ste interesovanje za kupovinu F-Secure Internet Security jednogodišnje licence po promotivnoj
ceni od 1.199 RSD (PDV uključen u cenu).


F-Secure jedna od vodećih kompanija na polju sajber bezbednosti, razvila je F-Secure Internet Security kao namenski softver koji štiti korisnika i njegov računar prilikom online kupovine, korišćenja elektronskog bankarstva, elektronske pošte, surfovanja i korišćenja društvenih mreža.

Banca Intesa i Nepo System, društveno odgovorne kompanije, ovom prilikom žele da Vas upoznaju sa najčešćim pretnjama na internetu koje mogu ugroziti Vašu bezbednost i privatnost:
Virus
Maliciozni programi koji će se infiltrirati u vaš računar jer ste otvorili nepoznati e-mail ili ...
Trojanac
Možete zaraziti vaš računar preuzimanjem aplikacija za čije poreklo niste sigurni...
Crv
softver koji može sam sebe da replicira od računara do računara bez ljudske...
Spyware
Sam izraz govori sve (eng. reč spy – prevod: špijun). Ova vrsta zlonamernog softvera je tu da...
Ransomware
Jednom kada neželjeni softver dospe u vaš računar, pomoću enkripcije blokira pristup...
Adware
Iako u svojoj prirodi nije maliciozan, već više agresivan, ipak može narušiti vašu...
Phishing
Tipična vrsta prevare da bi pribavili privatne podatke (engleska reč phishing...
Spam
Takođe jedan od uobičajenih načina da se neovlašćeno šalju podaci sa zaraženog računara...
Ovo su samo neki od primera koje možete očekivati da Vam se dogode ako sigurnost Vašeg računara nije na odgovarajućem nivou.

Pored pridržavanja bezbednosnih saveta navedenih na web sajtu Banca Intesa, korišćenjem legalnog antivirusnog softvera, poput F-Secure Internet Security, povećavate svoju bezbednost i smanjujete rizik od sigurnosnih upada i krađe identiteta jer imate pristup redovnim ažuriranjima i idete u korak sa zaštitom od novih pretnji.

Redovno skeniranje sistema antivirusnim softverom omogućava Vam da uočite potencijalne napade pre nego što počine štetu, kao i da uklonite pretnje. Rad Vašeg računara neće biti usporen ili opterećen jer je F-Secure Internet Seucurity kreiran da u pozadini vrši monitoring internet saobraćaja i rada Vašeg računara, uočava anomalije i deluje po potrebi.

Napomena: F-Secure Internet Security je dostupan za računare koji koriste sledeće verzije Windows operativnih sistema: 7, 8 (osim ARM tablica), 8.1 i 10.
Apliciraj za F-Secure licencu
Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: prodaja@nepo.rs i kontakt telefon 011 40 30 100